Home
Over ons
Diensten - Jongeren
Diensten - Ouderen
Diensten - Workshops
Diensten - Middelbare scholen
Diensten - Verzorgingshuizen
Diensten - Gemeenten
Contact
Log in

Over ons

De Vriendelijke Transformatie zet zich in voor een socialer, gelukkiger en gezonder Nederland. Wij zijn een stichting die zich inzet voor een verbonden samenleving. Door middel van jongeren te koppelen aan maatschappelijke vraagstukken/problemen, proberen wij de wereld een klein beetje beter te maken. De projecten georganiseerd door De Vriendelijke Transformatie zorgen voor een win-win- win situatie. De jongeren winnen, de ouderen winnen en de samenleving wint.
Iedereen mag meedoen bij De Vriendelijke Transformatie!

Wat bieden wij?

  • Wij bieden jongeren een platform om hun talent te ontplooien, anderen te helpen en op een geweldige manier te leren. De Vriendelijke Transformatie wil jongeren een ‘hoger’ doel geven. Veel jongeren willen graag ‘wat’ doen, maar weten niet waar te beginnen. Door de vaak te hoge drempel, blijven zij nu thuis en verspelen hun tijd met computerspelletjes en series.

  • Ook voor ouders kan De Vriendelijke Transformatie een verademing zijn. De jeugd wordt door projecten van de organisatie socialer, ondernemender en bewuster van hun talent. Ook vergroten de jongeren op een geweldige manier hun netwerk, trainen hun soft skills en voegen mooie werkervaring toe aan hun CV.

  • Zowel voor introverte en extraverte jongeren is De Vriendelijke Transformatie een toevoeging voor hun leven. Wij willen de jeugd stimuleren om anderen te helpen. Vanuit het individuele talent wordt er gekeken hoe jongeren zich in kunnen zetten voor de maatschappij. Door middel van de Talenten workshop wordt het perspectief van jongeren veranderd.

  • Wij vinden vrijheid heel belangrijk. Door de jongeren de vrijheid te geven om zichzelf te zijn bij De Vriendelijke Transformatie, wordt de effectiviteit van de projecten vergroot. De jongeren zullen doelen met een glimlach behalen en voldaan met verhalen thuiskomen. Doordat zij het leuk vinden om mee te doen, komt het ‘vriendelijke’ van de jongeren naar boven en kan er een transformatie plaatsvinden van bijvoorbeeld een eenzame oudere.